30 Haziran 2012 Cumartesi

"An"

Photobucket


Ben deniz kıyısında büyüdüm…

Pek çok metropol çocuğunun aksine ayağımı denize sokarak, komşunun erik ağacına dalarak, inşaattan kuma atlayarak, para üstü benim olur umuduyla fırından ekmek almaya koşarak, dizlerimdeki yaraların kabuğunu soyarak, geçti gülümseyerek hatırladığım çocukluğum…

Senin gibi büyüdükçe ben de değiştim...

Artık ekmeğin ucunu koparmıyorum, ağaçlara tırmanmıyorum, inşaata girecek cesaretim bile yok...

Ama ayağımın suyla buluştuğu an, dokuz yaşında çıplak ayaklarıyla, tüm sahil boyunca koşup, hayatın ne kadar güzel olduğunu düşünen kızla buluştuğum an...

Hayatın neresinde olduğum, ne yaşadığım, ne yaşayacağım hepsi hikaye…

Tek gerçek şu yaşadığım an…

İki sene önce Barselona’ya merhaba dediğimde tekrar kavuşacağımızı söylemiştim.

İki sene sonra tam şu anda ayaklarım denizin içinde yazıyorum…

Bundan sonra ne olur bilmem…

Ama bildiğim tek bir şey var, beni kendine aşık eden bu şehir günün birinde benim evim olacak…

İnanırsan olur derler ya;

İşte ben ona çok inanıyorum…

23/ Haziran/ 2012 Girona- Barselona

Photobucket

2 yorum:

  1. Ne güzel yazmışşsın..

    YanıtlaSil
  2. İnsanlar nefis'leri gereği en güzel lezzetleri tatmayı hep sevmiştir, çeşitli baharatlarla süslediğimiz yemekler lezzet alabilmemiz için çok önemli.
    Asıl lezzeti alabilmemiz için güzel yemek yapıyor olmamız gerekiyor, yemek tariflerini daha önce uyguladığımız ve ya uygulayıp başarılı bir şekilde sonuç alanların yemek tariflerini kullanmalıyız. Yemek konusunda yeşil elma programının sunucusu oktay usta yemek tarifleri konusunda takip edebileceğimiz bir usta olmalı.Televizyon üzerinde uygulamalı olarak gösterdiği için yemek yapımını sizlerin gözündede aşinalık bırakacağı için yapacağınız yemeklerde lezzetli olacaktır.

    YanıtlaSil